6è CONCURS FNAC - ESCOLA JOSO - ZAHORÍ

DISSABTE 15 DE JULIOL DE 2017

INSCIPCIONS

Per participar al concurs, és necessari inscriure’s prèviament, de forma gratuïta, a qualsevol de les 5 FNAC de Barcelona o a l’ESCOLA JOSO, fins a les 16h del divendres 14 de juliol de 2017.
A partir d’aquesta hora, qui vulgui participar s’haurà d’inscriure el mateix dia 15 de juliol, entre les 10:30 h i les 12:30 h, al Fòrum d’FNAC TRIANGLE.

La inscripció es pot realitzar també per mail, dins del periode establert, a:

comunicacio.barcelona@culturafnac.es.

L’organització es reserva el dret de donar per tancades les inscripcions quan ho consideri oportú.

*Places limitades.

MODALITATS

MODALITAT LLIBRETA ADULT
MODALITAT LLIBRETA INFANTIL

A partir de 14 anys.
Realització de l’itinerari dissenyat per l’organització (5 dibuixos en total). S’haurà de presentar, a més, una sèrie indeterminada de dibuixos realitzats el mateix dia del concurs i que representin llocs i espais visitats, escollits lliurement pel mateix concursant, però sempre ubicats a la zona indicada.

Fins a 13 anys.
Realització parcial de l’itinerari dissenyat per l’organització (3 dibuixos en total).

TÈCNICA

PROGRAMA I ITINERARI
Els participants de les modalitats LLIBRETA i INFANTIL hauran de realitzar els dibuixos, única i exclusivament, en la llibreta MOLESKINE, compulsada i entregada gratuïtament per l’organització. A banda d’això, el concursant tindrà plena llibertat per escollir el material de dibuix i la tècnica que cregui convenient.
Els concursants hauran de recollir la llibreta MOLESKINE, juntament amb material TOMBOW, de 11:00 h a 14:00 h del dia 15 de juliol de 2017, al fòrum de FNAC TRIANGLE i lliurar-la de 14:00 h a 20:00 h del mateix dia al fòrum de FNAC ARENAS.

L’itinerari dissenyat per aquest any és:
· Mirador del Centre Comercial Arenas
· Teatre Lliure o Mercat de les Flors
· MNAC interior (hall i Sala Oval)
· Pavelló Mies van der Rohe o CaixaForum

PREMIS

El jurat comunicarà personalment el resultat als premiats i farà entrega dels premis el divendres 21 de juliol a les 19 h en un acte que se celebrarà al Fòrum d’FNAC TRIANGLE.
L’organtizació es reserva la possibilitat de realitzar una exposició amb una selecció dels dibuixos presentats a concurs.

El jurat premiarà les següents categories:
· Premi MOLESKINE al millor reportatge en llibreta
· Premi al millor dibuix en llibreta
· Premi a la millor llibreta infantil